Cégünk 2011 januárjától műszaki vizsgáztatással, és eredetvizsgával is foglalkozik.

Kattintson ide a részletekért

Balesetet szenvedett és sérült az autója? Gondja akadt egy zár kinyitásával? Megkarcolta az autóját?

Karosszéria javítással kapcsolatban kattintson ide!

Műszaki vizsga Budapest Balra Nyíl
Műszaki vizsga Budapest Jobbra Nyíl

Mi a teendő ha a rendör elvete a forgalmit?

Sok telefon hívást kapunk lejárt műszaki vizsga miatt elvett forgalmi engedélyel kapcsolatban. Próbáltunk egy kis tájékoztatást adni a témában.

Ha a rendőr igazoltatja Önt és elveszi a forgalmi engedélyt

Egyrészt tudni kell, hogy a hátsó rendszámon található két érvényesítő címke színéből a hozzá értők tudják, meddig érvényes a jármű műszaki engedélye és milyen környezetvédelmi osztályba tartozik. (Ez utóbbi igazából 2011 év vége felé kezdett fontos lenni, amikor a magas levegő szennyezésnél nem vehettek részt a forgalomban a piros, illetve fekete címkés gépkocsik.)

Nem véletlenül állítja meg a rendőr, ha megy autója mögött és látja a címke már csak hónap végéig érvényes és például 27-e van akkor jó eséllyel lejárt. Ezért igazoltat, kiszabja a büntetést, elveszi a rendszámot, forgalmit.

Ilyenkor a forgalmija a rendőrségről a lakcím szerinti illetékes okmányirodába kerül, ahol egy határozat kíséretében fel lehet venni. Figyeljünk arra, hogy a határozaton szerepeljen a jármű összes adata; alváz- és motorszám, évjárat, szín, rendszám stb. Ezzel a határozattal már vizsgáztathatjuk az autót. Ilyen esetben a műszaki vizsga bázison az autó un. adatlapra vizsgázik, megkapja a két év műszaki érvényességet, és ezután újra be kell menni az okmányirodába a forgalmi engedélyért!

A vizsga díja és menete ebben az esetben nem változik, ha a rendőrség bírságot nem állapít meg akkor csak az utánajárás jelent többlet időt és költséget!!

Ha viszont baleset történik és Önnek mennek (például hátulról), úgy, hogy a műszaki érvényessége lejárt, nem vehetett volna részt a forgalomban, ezért automatikusan Ön lesz a hibás!!!!

Figyeljen oda műszaki vizsgájának érvényességére!

Oldalunkon található regisztrációs modulban, ha megadja az email címét vagy a telefon számát, adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, nem használjuk semmilyen reklám anyaghoz, pusztán egy héttel a műszaki lejárat előtt felhívjuk és egyeztetünk egy időpontot a műszaki vizsgára, amihez most ingyenes komputeres diagnosztika és festék vastagság mérés is jár Önnek!!!


Átminősithetik Önnek a környezetvédelmi osztályt a kijelölt vizsgabázisok? 


Kapcsolat

Autó doki:

1016 Budapest, Mészáros utca 19.
Tel.: 36 20 916 00 00

Nyitva tartás:

H-P 8:00-17:00
SZ-V  Zárva 

Belvárosi Autó doki

1075 Budapest, Holló utca 6 .
Tel.: 36 20 916 11 11

Nyitva tartás:

H-P 8:00-17:00
SZ-V  Zárva  

Vizsgára bejelentkezés
Minden nap 7-21ig hívjon nyugodtan!

Autó doki cím:


Nagyobb térképre váltás

Belvárosi Autó doki cím: 


Nagyobb térképre váltás